Formatie nunta Ploiesti

Artisti & Formatii Eveniment

Căutaţi o formaţie pentru evenimentul dumneavoastră si nu stiti ce sa alegeţi? Lucky Wedding oferă in acest sens. in funcţie de evenimentul dumneavoastră si de preferinţele muzicale, o formaţie sau un artist care sa satisfacă toate cerinţele la un raport calitate – preţ foarte bun.

 

Nicoleta

ARTIST LUCKY WEDDING


Echipa Lucky Wedding o recomanda pe Nicoleta pentru orice eveniment care se vrea a fi de succes. Desi Nicoleta face parte din noua generatie de artisti, ea a acumulat o bogata experienta, premii si distinctii.

Evenimente festive: nunti, aniversari, petreceri corporate, botezuri. Genuri muzicale : Caffe concert, Muzica usoara/cover-uri, Muzica populara/petrecere

Adrian

ARTIST


Adrian a fost solist vocal in cadrul emisiunii de divertisment „Echipa Fantastica”, fiind coordonat de realizatorul TV Titus Munteanu. De asemenea se poate mandri cu interpretarea melodiilor in cadrul spectacolelor sustinute de Teatrul Municipal Baia Mare, Maramures – Sectia Estrada / Revista.
A avut, de-a lungul timpului, o serie de colaborari artistice cu adevarati profesionisti precum Titus Munteanu, Marcel Dragomir, Viorel Gavrila, Cornel Fugaru, Adrian Despot, Corina Despot, Viorela Filip, Titus Andrei, Serban Georgescu etc.