Despre noi

Stim cât de important este ca fiecare detaliu să fie rezolvat în timp util. De aceea, punctualitatea este una dintre cele mai importante valori ale agentiei noastre. Calitatea şi marea varietate a produselor pe care le putem oferi sunt o garanţie în plus a reuşitei evenimentului care urmeaza sa se desfasoare.

În timpul existenţei noastre  cu succes pe piaţa românească a organizării de evenimente ne-am consolidat în continuu poziţia deoarece nu am făcut compromisuri şi am respectat cu stricteţe 2 principii: clienţilor le-am oferit din suflet, întotdeauna ce ne-am angajat sa realizam şi întotdeauna le-am depăşit aşteptările.

 

Agentia  isi propune sa promoveze cele mai actuale tendite in domeniul organizarii evenimentelor speciale si sa vina atat in sprijinul beneficiarilor privind promovarea serviciilor, cat si in sprijinul publicului interesat de astfel de servicii. Agenţia dispune de toată logistica şi instrumentele organizării oricărui eveniment corporate cu seriozitate, implicare şi profesionalism.

Cu un portofoliu larg de locaţii şi parteneri specializaţi, avem posibilitatea să dezvoltăm împreună cu clienţii noştri, evenimentul perfect, de la stabilirea celui mai adecvat concept până la finalizarea impecabilă a acestuia.

Daca doriti sa va incantati clientii cu o atmosfera calda si un decor unic in centrul dumneavoastra comercial, pentru orice sezon sau sarbatoare agentia noastra realizeaza decoratiuni tematice in diferite locatii: amenajari centre comerciale, amenajari spatii publice si private.  Va punem la dispozitie o gama variata de produse profesionale pentru decorarea mallurilor . Creem atmosfera de sarbatoare cu decoratiunile de Craciun, aducem iubirea in Mall-ul dumneavoastra  de Valentine’s Day si  primavara va veni mai repede cu ajutorul decorurilor specifice.

 

 

Lucky Wedding este o agenţie  full services ce ofera consultanta si servicii profesionale pentru:

 • evenimente expozitionale
 • constructii de standuri
 • inchirieri de produse si echipamente
 • conferinte
 • workshop-uri
 • team building-uri
 • cocktail-uri
 • concerte si evenimente publice
 • evenimente personale
 • gale de premiere

 

SERVICII COMPLETE PENTRU ORICE EVENIMENT!

UN SPECTACOL MULTIMEDIA

          Un concert este un spectacol complex, de aceea va punem la dispozitie sunetul cu o acuratete de studio, instalatia de lumini profesionala, scenele dotate cu toate elementele necesare, efecte de lumini si pirotehnice, prezentatori, artisti, dj, mc , intreaga noastra echipa de impresariat, manageri artistici, regizori, directori de imagine, cameramani, scenaristi, ingineri sunet si lumini, graficieni si specialisti multimedia.

Suntem pregatiti sa lucram in orice locatie sau mediu, indiferent de cat echipament auxiliar este nevoie.

Oferim consultant necesara inainte de demararea proiectului si pe durata desfasurarii lui, astfel incat clientul sa poata alege in cunostinta de cauza cel mai potrivit format de desfasurare a spectacolului si echipamentele scenotehnice adecvate.

Asiguram o gama completa de echipamente de sunte si instrumente muzicale pentru concert:

 • line array PA(sisteme de sunet pentru concerte in aer liber si sali)
 • Fox (ideal pentru concerte la care participa trupe numeroase, cu setari de sunet adaptate fiecareia)
 • backline (linii complete seturi de tobe, chitari, statii de bass, instrumente de percutie si multe altele)
 • procesare sunet (ajustari de tonalitate si efecte live)
 • microfoane profesioanle
 • playback si recorder racks

Dotari lumini : moving head-uri, lumini conventionale, lumini arhitecturale, sky tracere (lumini vizibile de la 15-20 km, astfel incat evenimentul nu va fi remarcat doar de participant ci de un intreg oras)

Dotari concerte : ecrane cu leduri, ecrane cu plasma, videoproiectoare si ecrane de proiect

Pe langa solistii romani si straini din portofoliul nostrum, colaboram cu o gama foarte diversa de artisti si performer, care pot adduce o nota de insolit evenimentului: trupe de dansatori profesionisti, momente de magie, entertainer si figuratie speciala.

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile pe care le putem oferi. In functie de dorintele dumneavoastra, personalizam fiecare proiect astfel incat sa ne incadram in limitele de timp si de buget impuse, pentru a crea un spectacol care sa depaseasca asteptarile