Lasere verzi

01s
Statii de bass & speaker cabinet Ampeg, Hartke si Galien Krueger
septembrie 27, 2016
podest_sca01_det-1
Platforma modulara SCA-01
septembrie 27, 2016
Arata toate

Lasere verzi

lasere-verzi_1

Descriere Lasere verzi:

  • Laser verzi, recomandate pentru expozitii, prezentari de produse, concerte, mall-uri, cluburi si discoteci, evenimente indoor si outdoor
  • puteri intre 1000 mW si 6500 mW
  • pot crea animatii grafice, efecte, proiectii de texte si logo-uri
  • produse de Laserworld

Lumina produsa de laser dispune de cea mai clara si intensa paleta de culori. Contrastul unei lumini laser nu poate fi egalat nici de cele mai noi tehnologii video sau film. Pe langa aceste avantaje laserele ofera si posibilitatea de a crea imagini tridimensionale si a le proiecta catre audienta alaturi de cascade si raze de lumina. PeteaSound dispune de unele dintre cele mai noi tehnologii laser de pe piata.

Echipamente folosite:

  • Lasere KVANT Spectrum 5000

Servicii laser oferite:

  • Show laser
  • Grafica laser
  • Proiectii laser
  • Lasere atmosferice

Servicile pe care le oferim sunt potrivite atat pentru evenimentele private sau corporate cat si pentru manifestari publice, simpozioane sau conferinte.

Lucky Wedding  a fost infiintata la sfarsitul anului 2001 si inca de la inceput principala noastra preocupare a fost sa furnizam produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Odata cu trecerea timpului am dat dovada de adaptabilitate si am demonstrat ca intelegem si incercam sa prevedem dinamismul pietei din care facem parte.

Firma are ca si domeniu de activitate comertul si inchirierea de echipament profesional de sunet si lumini pentru o gama larga de locatii si evenimente: discoteci, cluburi de noapte, pub-uri, restaurante, mall-uri, evenimente private si corporate, conferinte, lansari de produse si orice fel de manifestari publice. Tehnicienii nostri foarte bine pregatiti si cu o vasta experienta in domeniu, care poate fi probata prin bogatul portofoliu de clienti al firmei, alaturi de echipamentele de cea mai buna calitate reprezinta garantia unui lucru bine facut de care clientii nostri vor fi pe deplin multumiti. Lucky Wedding nu doar vinde si inchiriaza produse de cea mai buna calitate ci ofera solutia completa formata din consiliere, proiectare si instalare etape necesare pentru determinarea si satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor.

La sfarsitul anului 2012 am innoit si completat echipamentele de care dispunem. Avem la dispozitie sisteme audio de pana la 30.000W, scenotehnica, efecte speciale si lumini profesionale de o inalta fidelitate cu care putem acoperi toata gama de evenimente de pe piata, incluzand aici si manifestarile publice de dimeniuni medii cu un auditoriu de pana la 8000 de persoane. Totodata putem organiza si evenimente cu tehnica laser cum ar fi show-uri laser, proiectii sau grafica laser toate acestea cu tehnologii de ultima generatie.
Indiferent de cat de dinamic este sectoul de piata in care activam, noi vom fi intotdeauna cu un pas inaintea schimbarilor, am demonstrat acest fapt de-a lungul timpului in care ne-am desfasurat activitatea fara greseala devenind o firma cu renume si traditie, un punct de referinta in domeniul in care activam.

lasere-verzi

lucky.wedding
lucky.wedding
Suntem o echipă tânără dar experimentată, ce activează pe piață locală de 8 ani. Numărul mare de clienți cărora le-am oferit deja serviciile, pot confirmă faptul ca principiul după care ne ghidăm este încrederea. In momentul în care ne-ați ales pentru un eveniment important în viață dumneavoastră, puteți avea siguranța că ați ales o echipă serioasă care vă va satisface toate cerințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *