P.O.R. 2014-2020

 

Despre proiect

 1. Titlul proiectului: “Inovare la SC RALDECO DESIGN SRL – Achizitie de echipamente pentru evenimente outdoor”
 2. Denumirea beneficiarului:C RALDECO DESIGN S.R.L
 3. Scopul proiectului: Urmareste imbunatatirea performantelor economice si tehnice prin cresterea nivelului de competitivitate a SC RALDECO DESIGN SRL prin achizitia de echipamente tehnologice urmarind adaptarea la cerintele pietei prin intarirea capacitatii de promovare a serviciilor. Locul de implementare: municipiul Ploiesti, Str. Gh. Grigore Cantacuzino, nr. 28-30, Parter, Judetul Prahova, Regiunea Sud Muntenia, Romania.
 4. Obiective specifice ale proiectului:
 • OS1 – Cresterea CA cu peste 50% in al treilea an de la finalizarea investitiei fata de nivelul inregistrat in exercitiul financiar anterior, 2016, ca urmare a extinderii activitatii in cadrul microintreprinderii SC RALDECO DESIGN SRL;
 • OS2 – Cresterea numarului de angajati cu 3 persoane, fata de media anului 2016, cat si mentinerea unui numar mediu de 4 angajati pe o perioada de 3 ani de la finalizarea proiectului, cu respectarea principiului egalitatii de sanse, prin angajarea unei persoane din categorii defavorizate;
 • OS3 – Introducerea si dezvoltarea de servicii inovative la nivelul microintreprinderii prin dezvoltarea activitatii de organizari evenimente, prin achizitionarea de echipamente tehnologice noi, cu respectarea principiilor de imbunantatire a calitatii mediului inconjurator si crestere a eficientei energetice prin achizitionarea echipamentelor eficiente energetic, precum si prin minimizarea deseurilor generate.
 1. Rezultate asteptate:
 2. CA crescuta cu peste 50% in al treilea an de la finalizarea investitiei, ca urmare a imbunatatirii serviciilor prestate prin achizitionarea de echipamente de ultima generatie foarte performante, care ii va permite sa realizeze activitati de organizari evenimente de cea mai buna calitate si intr-un timp foarte scurt fara precedent.
 3. Trei persoane nou angajate, dintre care, 1 persoana va face parte din categoria persoane defavorizate cat si o medie de 4 persoane mentinute, timp de minim 3 ani de la finalizarea implementarii proiectului.
 4. 38 echipamente ecoeficiente nou achizitionate de ultima generatie, foarte performante, care ii va permite sa realizeze activitati de organizari evenimente de cea mai buna calitate si intr-un timp foarte scurt fara precedent.
 5. Data de incepere: 03.2018
 6. Perioada de implementare: 28 luni, respectiv intre data 01.09.2016-31.12.2018
 7. Valoarea totala a proiectului este de 1186713,43 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 803857,76 lei, respectiv valoarea finantarii nerambursabila din FEDR de 683279,10 lei si valoarea finantarii nermbursabile din bugetul national de 120578,66 lei.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,

vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro