Filmari Profesionale

Agentie Organizatoare de Evenimente Ploiesti

Servicii de filmare specializate in evenimente

Esti pus in fata unei decizii dificile si nu stii ce sa alegi?
Te simti presat de fiecare secunda care pare sa treaca in defavoarea ta si, in acelasi timp, sa aduca in clipa prezenta momentul mult asteptat?
Cand vine vorba de pasurile mari ale vietii, nunta sau botez, vrei intotdeauna sa faci alegerile corecte pentru a te putea bucura de momente minunate si de neuitat. Fiind personaj principal al evenimentului, dominat de emotii e posibil sa treci cu vederea pasaje importante din acest motiv una din alegerile corecte este alegerea agentiei Lucky Wedding.

Echipa de editori imagine de la Lucky Wedding va fi acolo pentru a surprinde cele mai frumoase momente, cele mai unice trairi, astfel incat marele eveniment sa nu dispara din amintirea ta. Profesionalismul nostru are la baza discretia, cameramanii nostrii folosesc camera video HDV(inalta definitie), ce pot filma atat in formatul standard cat si in HDV; noul format 16:9 ofera o viziune mult mai apropiata ochiului uman. Toate acestea vor culmina cu un DVD final ce va mentine viu momentul mult visat.
In opinia noastra filmarea si fotografierea unui eveniment trebuie tratata cu seriozitate, punctualitate si talent. Nu incercam sa dam definitii despre modul de filmare sau cum ar trebui sa se comporte mirii in fata camerei video si a fotografului. Noi credem ca o filmare reusita consta in arta de a surprinde momentele cele mai importante ale evenimentului fara a deranja pe nimeni, fara a incepe sa facem regie ieftina sau a ne implica in modul de organizare al nuntii. Datorita experientei noastre ne axam pe calitate si profesionalism.Filmare Evenimente, pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de serviciiin domeniul filmari si al fotografiei profesionale prin portofoliul ce il avem, si prezentarilefoto / video in cadrul studioului nostru. Realizam urmatoarele: filmare nunta, botez, stare civila, party, aniversari, serbare gradinita, banchet, onomastica, seminarii, concerte, videoclip, generic, rezumat personalizat, best moments, locuri joaca copii, receptii, sedita publica, publicitate, promovare.