Fotografie Profesionala

Agentie Organizatoare de Evenimente Ploiesti

Servicii de fotografie specializate in evenimente

Fotografiile ascund cele mai multe povesti, cele mai sincere stari si cele mai neasteptate senzatii;
toti ne dorim sa imortalizam momentele frumoase ale vietii noastre, pastrand fotografia ca singura arma spre alungarea uitarii.
Echipa de fotografi de la Lucky Wedding se va asigura ca tu sa te poti bucura de imagini unice ce vor completa albumul vietii tale. In acelasi timp imaginea, fotografia, are un puternic impact asupra ochiul, pentru a surprinde prin unicitate, fotografii vor lua in calcul orice detaliu, aducand un plus de lumina si culoare.

Peste ani si ani, veti reveni cu gandul la acele momente si veti dori ca albumul cu fotografii de la nunta voastra sa vorbeasca, sa spuna ceea ce cuvintele n-ar sti cum sa exprime cu aceeasi intensitate: dragostea voastra, nunta voastra, o mica parte din fericirea voastra: tristeti si bucurii, zambete si incruntari, lacrimi de fericire, fluturi in stomac, extaz si nerabdare.

Foto evenimente festive, inaugurari firme, petreceri. Evenimentele de companie constau in lansarea de noi produse si servicii, inaugurarea unui sediu sau proiect, conferinte de presa, cocktail-uri si spectacole cu cele mai diverse ocazii. Veti dori sa aveti fotografii de eveniment de calitate atat pentru arhiva dumneavoastra, pentru site-ul de Internet cat si pentru a putea trimite celor mai importanti invitati. Deoarece se lucreaza fotografie digitala, la cerere se pot livra in scurt timp imagini pentru presa prin Internet.
In opinia noastra filmarea si fotografierea unui eveniment trebuie tratata cu seriozitate, punctualitate si talent. Nu incercam sa dam definitii despre modul de filmare sau cum ar trebui sa se comporte mirii in fata camerei video si a fotografului. Noi credem ca o filmare reusita consta in arta de a surprinde momentele cele mai importante ale evenimentului fara a deranja pe nimeni, fara a incepe sa facem regie ieftina sau a ne implica in modul de organizare al nuntii. Datorita experientei noastre ne axam pe calitate si profesionalism.Filmare Evenimente, pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de serviciiin domeniul filmari si al fotografiei profesionale prin portofoliul ce il avem, si prezentarilefoto / video in cadrul studioului nostru. Realizam urmatoarele: filmare nunta, botez, stare civila, party, aniversari, serbare gradinita, banchet, onomastica, seminarii, concerte, videoclip, generic, rezumat personalizat, best moments, locuri joaca copii, receptii, sedita publica, publicitate, promovare.